Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

7,6 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
7,2
Komfort
6,8
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
7,0
Personel
7,9
Stosunek jakości do ceny
7,8
Opinie
    monixxxxxa
    pl
    7,5
    19 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krzysztof
    pl
    7,1
    19 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl
    4,2
    18 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Xyz
    pl
    3,3
    17 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Zbigniew
    pl
    7,5
    17 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    8,8
    16 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    7,9
    15 lutego 2018
    Możliwość przechowania bagażu,Świetna lokalizacja
    pl
    5,8
    13 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paulina
    pl
    7,1
    12 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    7,1
    12 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Julia
    pl
    6,7
    10 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jola
    pl
    9,2
    9 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Oskar
    pl
    8,8
    8 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ania Romanow
    pl
    7,1
    8 lutego 2018
    Pobyt w hostelu
    Dlugie oczekiwanie na wolny pokoj. Bardzo cienkie sciany, bylo słychać kazdy ruch na korytarzu. Kuchnia dla gosci nie była zbyt czysta.
    Świetna lokalizacja, wszedzie blisko. Plusem byla lazienka w pokoju.
    Joanna
    pl
    7,5
    5 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Weronika
    pl
    7,5
    2 lutego 2018
    Tanio i sympatycznie.
    Miałam niefart trafić na niewygodny materac - zbyt miękki, przez co wrzynały mi się deski z łóżka. Zamki na kod z jednej strony niby ułatwiają wchodzenie (o ile się nie zapomni kodu), ale z drugiej, przez głośne działanie są bardzo nieprzyjemne zarówno dla osób śpiących (budzą), jak i wychodzących (stresują).
    Bardzo miła obsługa - na duuuuży plus! Wszystko było w jak najlepszym porządku - czysto, pokój duży, ciepły, odpowiednia liczba łazienek i pryszniców (brak kolejek), przestrzeń kuchenna, możliwość przechowania bagażu po wymeldowaniu się, przez co nie trzeba go targać ze sobą, jeśli wyjazd mamy wieczorem.
    penterek
    pl
    7,9
    2 lutego 2018
    Warszawa to świetne miasto
    Szkoda ze przy łóżku piętrowym niema gniazdka Wejście do hotelu nie jest dobrze oznaczone - ciężko je znaleźć
    Miłą obsługa mówiąca w wielu językach Wygodne łóżka Dosyć dobra lokalizacja Podobało mi się tez ze w hostelu obowiązuje zakaz picia alkoholu pomaga to w utrzymaniu porządku i spokoju
    penterek
    pl
    7,9
    2 lutego 2018
    Będę miło wspominał ten pobyt
    Szkoda ze przy łóżku piętrowym niema gniazdka Wejście do hotelu nie jest dobrze oznaczone - ciężko je znaleźć
    Miłą obsługa mówiąca w wielu językach Wygodne łóżka Dosyć dobra lokalizacja Podobało mi się tez ze w hostelu obowiązuje zakaz picia alkoholu pomaga to w utrzymaniu porządku i spokoju
    Vakhtangi Chkhenkeli
    pl
    6,2
    2 lutego 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Gagata
    pl
    7,5
    1 lutego 2018
    Blisko Starego Miasta
    Jeśli chodzi o pokoje, to dziwny system udostępniania gniazdek, czyli rozłożone po podłodze przedłużacze i kto pierwszy ten lepszy... Dla mnie minusem jest brak kontaktu przy łóżku i lampki, w pokoju było dostępne tylko oświetlenie z lampy sufitowej. Poza tym poduszka, zapewne prana wielokrotnie, była zbita i niewygodna. Dodatkowo w kuchni jest mało miejsca na przygotowanie posiłku.
    Hostel był czysty, obsługa miła, dostęp do dużej lodówki i wielu sprzętów kuchennych. W godzinach nocnych była cisza, można spokojnie spać. Bezproblemowy dostęp do pojemnej szafki zamykanej na kluczyk. Pomieszczenia z prysznicami wyposażone w miejsce, gdzie można położyć swoje rzeczy. Dodatkowo można wypożyczyć suszarkę do włosów. Największym plusem jest usytuowanie blisko Starego Miasta.
Ładowanie opinii
Zamknij